Over ons

Henk van Overveld is een gepassioneerd cameraman en heeft oog voor het juist gesneden beeld. Tijdens het filmen monteert hij in zijn hoofd en hij weet wat hij wil vastleggen. Deze ervaring, die hij opdeed bij zijn vorige bedrijf Televisiemakers.nl, is erg prettig voor de eindmontage en de snelheid waarmee de productie af zou kunnen zijn. Zijn passie voor de camera is zo groot dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste snufjes in de technische ontwikkeling. Ook weet hij altijd wat het beste is voor de klant en hij overdenkt alles vooraf: welke apparatuur gebruik ik? Wat zijn de benodigdheden? En wat zou de klant willen? Met deze wetenschap is MediaTake blij met deze professionele en enthousiaste cameraman.

Bagiyo van der Leemputte is een enthousiaste presentator die bij MediaTake zowel rollen vervult achter de schermen als ervoor. De Juiste Presentator wordt vaak ingezet als interviewer, voice-over, entertainer en presentator voor verschillende doeleinden. Bij hem ervaar je de kracht van het gesproken woord dat zeer essentieel is ter aanvulling bij beeldmateriaal dat MediaTake maakt. Naast het vak van presentator is hij ook nog een krachtige man in de sales. Bagiyo is superactief in de marketing van het productiehuis MediaTake en hij verzorgt de gesprekken, de regie op locatie en de aftersales.

Ronnie van Overveld is een gedreven soundengineer die al jaren zijn eigen geluidsstudio heeft in Zegge, ofwel Studio Soundgarden. Hij heeft veel kennis van geluid, muziek en audionabewerking in de juiste aanleverspecificaties. In zijn  geluidsdichte studio worden geluidsopnames gemaakt met als hoofdmoot: audio restauratie, audio (surround) mixage, rechtenvrije muziek en geluidsopname. Ronnie is gespecialiseerd in sounddesign en zou met de kleinste klanken iets groots neer kunnen zetten. In de samenwerking met MediaTake heeft Ronnie een juiste partner gevonden. Hij maakt met veel plezier soundtracks voor films, animaties, documentaires, tv-series en commercials op locatie of gewoon in zijn vertrouwde omgeving: de geluidstuin.