Gymnasium Juvenaat

image

Een rondleiding volgen op het Juvenaat? Volg de leerlingen in deze 360 graden video tour en kijk wat zij je over deze school te vertellen hebben. Via het pull down menu rechtsboven kun je eventueel meteen naar de info van jouw keuze.

C&R Makelaars

image

Huis (ver)kopen? Dan ben je bij C&R makelaars aan het goede adres!  

Managersrally 2018, Domino’s Pizza!

image

Het was een geweldige ervaring: De Managersrally 2018 van Domino’s Pizza! MediaTake was erbij en mocht de goed gevulde dag registereren. Deze dag stond in het teken van teambuilding, ‘CO2-arm te werk gaan’ en gezelligheid van de bovenste plank. Dit ging gepaard met supertoffe pitches waarbij er een plan van aanpak uitrolde.

Startersprijs Halderberge 2018

image

Aftermovie Startersprijs Halderberge. Wie is de best startende ondernemer van de gemeente Halderberge? Vijf bedrijven uit de gemeente waren genomineerd om de titel van ‘De best startende ondernemer van 2018’ te worden. Netwerken kon hier vanzelfsprekend ook in de prachtige locatie van de Reiskoffer in Bosschenhoofd. HAPfabriek is starter van het jaar 2018 geworden.

Rijwielsporthuis Ad van Overveld

image

Rijwielsporthuis Ad van Overveld is al meer dan 75 jaar een begrip in West-Brabant. Vanzelfsprekend vanwege de goede kwaliteit fietsen maar bovenal een goed persoonlijk advies. Van vader op zoon al vele jaren lang.

Jagersberg 32, Roosendaal

image

Ervaar de unieke combinatie van wonen: genieten van een ver en weids uitzicht over de weilanden maar toch gelegen in woonwijk “de Tolberg” aan de rand van Roosendaal. Deze bijzondere mogelijkheid biedt deze stijlvol uitgevoerde villa. Ruimte zowel in als om het huis, goed onderhoud en een moderne uitvoering zijn eigenschappen die deze woning kenmerken!… Read more »

Gymnasium Juvenaat

image

Bekijk hier de virtuele presentatie van Gymnasium Juvenaat. Selecteer in de presentatie het icoontje  om deze beeldvullend te zien en/of dit  icoontje om de informatie te verbergen.

First Degree Fitness

image

Dat water weerstand kan geven weten we inmiddels allemaal, maar dat het op een efficiënte manier ingezet kan worden bij cardio in fitnessscholen? Dat wist nog niet iedereen. Bij Move On gebruiken ze de Fluid technologie van First Degree Fitness.

Hertoghs Carrosserieën

image

Hertoghs Carrosserieën is een prachtig bedrijf dat de bouw van een trailer cq. vrachtwagenoplegger laat zien. Alle processen worden in beeld gebracht, vanaf het tekenprogramma tot aan het spuiten en het bestickeren. We hebben de werkzaamheden van Hertoghs hier zo duidelijk mogelijk in beeld geprobeerd te brengen.

After movie De Draai 2017

image

We waren op vele fronten actief tijdens de Draai van de Kaai 2017. Zowel beeld, geluid als presentatie in de vorm van verslaggeving kwamen samen binnen deze productie. Heel wat renners en bezoekers werden weer het hemd van het lijf gevraagd en dat probeerden we zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. De organisatie was… Read more »