Werkwijze

Kennismaking

Een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers biedt de mogelijkheid om te sparren over de gewenste productie. Al in de beginfase proberen we zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de mogelijkheden en kunnen we je informeren over prijzen. Na het eerste gesprek stellen we, desgewenst, een draaiboek, planning en offerte op. We nemen er echt de tijd voor.

Overleg

Na een tweede overleg wordt er vervolgens een definitief draaiboek gemaakt, er wordt een draaidag(deel) gepland en we denken mee in het creatieve spectrum om de boodschap zo helder mogelijk over te brengen. We doen alles krachtig en goed overwogen in overleg.

Draaidagen

Op de draaidag(en) werken we minimaal met 2 MediaTake medewerkers: 1 cameraman en 1 regisseur. De regisseur is hét aanspreekpunt op locatie en zorgt dat alles probleemloos opgenomen kan worden. Onze cameraman is gespecialiseerd in het vastleggen van de juiste beelden, of dit nu een virtuele presentatie, Google Streetview, evenement of een bedrijfsfilm is. Indien er gesproken woord opgenomen moet worden, nemen we als 3e persoon ook nog een geluidsman mee. Op die manier zorgen we dat ook het geluid op de juiste wijze opgenomen wordt.

Postproductie

Na de opname volgt de montage van video en geluid. De gemaakte beelden worden zorgvuldig geselecteerd en voorzien van prettige muziek en eventueel ook (onder)titels. Wanneer deze montage klaar is, zullen wij deze digitaal naar jou als klant versturen. Je kan dan in je eigen omgeving de eerste montage beleven. Indien gewenst kunnen we uiteraard aanpassingen doen aan de eerste montage. Op deze manier komen we samen tot een geweldige eindproductie voor op de website, social media of andere publicatiekanalen.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met jouw bedrijf!