Webwinkels

Ben jij op zoek naar de perfecte agenda?

Bent je al een tijdje op zoek naar de perfecte agenda?

Dan ben je bij Your Personal Organizer aan het juiste adres. We hebben prachtige agenda’s in alle soorten en maten! Van A5 formaat organizers met diverse creditcard houders, tot aan personal size planners met een verfijnd bloemmotief.

Maar met alleen een agenda ben je er nog niet. Zonder een degelijk plan valt een agenda uit elkaar en wordt het een lijst van taken zonder structuur of betekenis.

Een goede agenda moet een doel voor ogen hebben, en elke taak, vergadering en gebeurtenis moet met dat doel voor ogen worden gemaakt.

Hij moet ook flexibel genoeg zijn voor veranderingen en nieuwe ideeën, maar niet zo flexibel dat hij onhandelbaar wordt. Bovendien moet hij beknopt en gemakkelijk te begrijpen zijn; een agenda die overladen is met informatie is ineffectief. Ten slotte moet een agenda uitvoerbaar zijn; het moet gemakkelijk zijn om te bepalen wat er moet gebeuren en wanneer dat moet gebeuren.

Als eerste kies je de gewenste maat en kleur organizer.

Bepaal dan welke agendavulling bij jou past. Ga je voor een dag- of een weekagenda, gedateerd of ongedateerd en vul deze dan aan met inserts die aan jouw wensen voldoen.

Met deze tips in het achterhoofd kunt je de perfecte agenda samenstellen voor jou en je team!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *