Webwinkels

Een nieuw kraam- en kindercadeau op basis van de blauwdruk van je kind

 

Een nieuw kraam- en kindercadeau op basis van de blauwdruk van je kind

Ja eindelijk is het zover en mogen we het van de daken schreeuwen. We hebben een nieuw kraam- en kindercadeau ontwikkeld. Iets wat er nog niet was en tegelijkertijd iets zegt over diegene die het gaat ontvangen. Onze nieuwe webshop en website zijn eindelijk open.

Hoe het begon
We zijn door een proces gegaan. Op een zomermiddag vorig jaar in de tuin van mijn zus Debby zei ze dat ze met nine star ki (Chinese astrologie) wel een kraamcadeau zou willen ontwikkelen dat gelijk in een poster de blauwdruk van je kind weergeeft. Gelijk zei ik: “dat is een nieuwe business.” Toen wisten we nog niet dat het zo’n proces zou worden en onze ideeën bleven groeien.

De talenten en het karakter van je kind
De reden erachter is dat we weten vanuit onze eigen ervaring hoe fijn het is als je weet wat je talenten in de basis zijn. Toen wij in aanraking kwamen met nine star ki vielen vele puzzelstukjes op hun plek. We begrijpen nu waarom het ene kind meer van knuffelen houdt en het andere kind het nodig heeft om zich terug te trekken. Weten waarom de één voor veiligheid kiest en de ander zich in ieder avontuur durft te storten. En hoe fijn het ook is als je als ouder vanaf de geboorte al een kijkje krijgt in de talenten van je kind, maar ook van het karakter. Hierdoor kun je het nog meer begrijpen en beter begeleiden.

In deze steeds hardere wereld richten we ons te veel op waar iemand goed in is of goed in moet zijn, maar met je blauwdruk kun je je ook steeds meer richten op waar je gelukkig van wordt. Is dat niet veel belangrijker?

Onze visie
De gedachte dat ieder kind het eigenlijk goed zou moeten hebben liet ons ook niet meer los. Veel kinderen groeien niet op in een stabiele omgeving. Onze visie achter een kijkje in jezelf  is dat we kinderen meer zelfvertrouwen willen geven. Inzicht in hun eigen talenten en dat stimuleren.

Het vergeten kind
Omdat we vinden dat iedereen een kans zou moeten hebben zorgen we ervoor dat gelijk bij iedere verkoop er ook een bedrag gaat naar het goede doel. Voor de eerste drie maanden hebben wij gekozen voor het vergeten kind.  Ook voor deze kinderen is het van belang dat er een toekomst wordt gecreëerd en dat zij worden geholpen om met meer zelfvertrouwen in de wereld te staan en te mogen zijn wie ze zijn.

Sturen op het geluk van een kind
Kortom, de filosofie die wij willen overbrengen is: door te snappen wie een kind in essentie is en te weten wat het nodig heeft, je veel meer kunt sturen op het geluk van een kind en daaraan gekoppeld het zelfvertrouwen dat het nodig heeft. Stel je eens voor wat dat doet. Ook als je bedenkt dat jouw kind straks zelf vader of moeder is en dat vertrouwen door kan geven of juist niet.

In Jip en Janneke taal
De afgelopen maanden achter de schermen was het hard werken. Want natuurlijk bleef het niet bij een kraamcadeautje. We maakten al jaren rapportages voor volwassenen met nine star ki. Een uitgelezen kans om ook een kinderversie te maken. Zodanig dat een kind op een bepaalde leeftijd het zelf kan lezen omdat het in Jip en Janneke taal geschreven is. Hierin worden niet alleen de talenten beschreven, maar ook waar het kind zich in kan ontwikkelen en informatie voor ouders over hoe ze met bepaalde zaken om kunnen gaan.

Knappe kanjer posters
Daarna kwam het idee om ook knappe kanjer posters te ontwikkelen. Een poster met een handgemaakte tekening met een quote van het talent van het kind. Met slechts één doel: kinderen meer zelfvertrouwen geven in deze wereld door ze te laten zien waar er een natuurlijk talent vanuit de geboorte is meegegeven.

De webshop is geopend
En nu is het dan zover! De webshop is open, onze unieke blauwdruk cadeautjes kunnen besteld gaan worden. En uiteraard kunnen we ouders en kinderen hierin ook coachen. Uitleggen waarom je makkelijk met het ene kind communiceert en dat de terugtrekbeweging van je andere kind niet echt een probleem hoeft te zijn. Zelfs nodig kan zijn als het bij de essentie van je kind hoort.

 

Eigen ontwikkeling
Het afgelopen jaar keken wij natuurlijk ook naar onze eigen talenten en wat we ontwikkeld hebben. Hoe vaak we gedacht hebben dat we net een probleem opgelost hadden en dat het volgende zich aandiende. De ontwikkeling van zaken waar we zelf minder goed in zijn, leren ontwikkelen vanuit onze eigen blauwdruk en onze eigen valkuilen. Nu is onze kennis dus beschikbaar in het allerleukste kraamcadeau, zelfvertrouwen poster of rapportage. Wil jij een kraam- of kindercadeau, of een rapportage ga dan naar onze shop www.eenkijkjeinjezelf.nl.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *