Webwinkels

Schutting samenstellen

Schutting samenstellen

Een schutting samenstellen met de configurator van Schutting Leverancier is de beste manier om jouw droomschutting te realiseren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van hout-beton schuttingen in de volgende houtsoorten: Grenen schutting, Red Class schutting en Douglas schutting. Ga direct naar onze configurator en start gelijk: schutting samenstellen.

Hout-beton schuttingen: de ideale combinatie

Hout-beton schuttingen zijn een populaire keuze onder huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, sterkte en onderhoudsarme eigenschappen. Deze schuttingen bestaan uit een combinatie van houten panelen en betonnen palen en platen. Het hout zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling, terwijl het beton de schutting stevigheid en stabiliteit biedt. Bovendien is deze combinatie minder gevoelig voor schimmel, houtrot en ongedierte, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Stap 1: Bepaal het aantal meter

Meet de tuin of grond nauwkeurig op. Het makkelijkst is om hiervoor ook even een plattegrond te tekenen zodat je alle maten er overzicht op kunt tekenen. Vervolgens kun je dit bij stap 1 invullen in de configurator.

Stap 2: Kies de gewenste houtsoort

Zoals we eerder aangaven beschikken we over drie verschillende houtsoorten: Grenen, Red Class en Douglas. Wil je meer informatie over de eigenschappen van deze houtsoorten, neem dan even een kijkje op onze website. Kies de houtsoort en vervolgens het aantal planken (aantal planken bepaald de doorkijk van de schutting).

Stap 3: Kies de betonsoort

Wat voor soort beton wens je en welke kleur. Je kunt kiezen uit stampbeton of glad beton, daarnaast hebben we twee kleuren: grijs/wit en antraciet.

Start direct met het samenstellen van jouw schutting!

Schutting samenstellen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *