Webwinkels

Zelf je doopsuiker maken

De mooiste doopsuiker voor jullie kindje
Een doopsuiker samenstellen om de geboorte van je kindje te vieren is één van de favoriete momenten tijdens de zwangerschap van vele moeders.

Wanneer bestel ik mijn doopsuiker?
Het is verstandig om op tijd over je doopsuiker na te denken. De meeste mensen kiezen eerst het geboortekaartje. Als deze vaststaat, is het tijd om na te denken over de doopsuiker. Meestal bestel je je doopsuiker als je 5 of 6 maanden zwanger bent. Zo kun je het mooi bij het kaartje laten matchen, én is er nog voldoende tijd om je doopsuiker voor te bereiden en klaar te zetten.

Hoeveel doopsuiker moet ik voorzien?
Om te weten hoeveel geboortebedankjes je moet voorzien, bekijk je best eens hoeveel geboortekaartjes je wil versturen en hoeveel je er daarvan face-to-face zult zien. Geef je een babyborrel, dan komen er waarschijnlijk veel meer mensen langst dan wanneer ze enkel thuis op bezoek zouden komen.

Meest gebruikelijk is één doopsuiker per gezin, en daarnaast nog eentje per kind van dat gezin.

Daarnaast zijn er ook nog traktaties voor in de klas voor de oudere kindjes als zei trots kunnen melden dat babybroer of zus geboren is.
Denk ook een een uitdeelpot voor op het werk, je collega’s weten dit zeker te appreciëren.

Uit welke doopsuiker kan ik kiezen?

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 3 a 4 verschillende geboortebedankjes en 1 à 2  bedankjes voor kinderen.
Een traditioneel doopsuikerdoosje combineren met een transparante verpakking en een functioneel geschenkje zoals een zeepje, geurflesje, kaarsje,… doen het tegenwoordig erg goed.

Ook in de vulling kan gevarieerd worden, naast de suikerbonen zijn er ook een resem snoepjes en lolly’s of andere die in veel passende kleuren verkrijgbaar zijn.

Heb je meer raad en advies nodig? Of gewoon een adresje om je favoriete doopsuikerverpakkingen aan te schaffen? Breng alvast een bezoekje aan onze blog/webshop Ds printstudio

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *